>

Biografie

“Wonder is the beginning of wisdom” (Socrates)
Kees heeft zijn leiderschapscarrière opgebouwd bij Koninklijke Philips Electronics (Medical Technology & Electronics), DHL (LifeSciences & Technology), Avery Dennison (Paper & Graphics) en KCA Deutag GmbH (Oil & Energy). Kees werd CPO & VP Procurement bij Stork (Oil & Energy), Tennet TSO (Energy) en CSCO & SVP Supply Chain bij Fokker Technologies (Aerospace & Defense).

In 2016 werd Kees COO EMEA bij Keter (FMCG). Hierna heeft hij gewerkt in mondiale bedrijfs- en digitale transformatieprogramma’s bij Veon (Telecommunicatie) in Amsterdam en post-fusie-integratieprogramma’s bij Aon (Verzekeringen) in Rotterdam. Kees heeft sinds 2008 ook een aantal succesvolle ondernemingen opgebouwd.

Momenteel werkzaam als operationeel en strategische adviseur voor een internationaal bedrijf met een portefeuille van € 6 miljard gericht op investeringsprojecten in greenfield-, renovatie- en onderhoudsactiviteiten in infrastructuur, energie en bouw.

Kees van der Vleuten

Kees van der Vleuten

Whats in a name!

KC is opgericht in 2007 waarbij de bedrijfsnaam vele associaties oplevert zoals de koppeling met de wetenschap waarbij KC overigens staat voor kilocycle met als definitie: “a unit equal to 1000 cycles or used especially as 1000 cycles per second for expressing the frequency of electromagnetic waves (kilohertz). The term kilohertz is now preferred in technical use”.

Het was de Schotse wetenschapper James Clerk Maxwell die in 1863 de theorie opstelde die elektriciteit en magnetisme samenbracht: elektromagnetisme. De toepassing van elektromagnetische straling zie je in vele ontwikkelingen en toepassingen terug bijv. gezondheidszorg, elektronica en muziek, licht, energie, huishoudelijke apparaten en zo voorts waarbij zelfs de aarde een grote magneet is !!! Niet voor niets dat ons bedrijf actief is in sectoren waar technologie, duurzaamheid en innovatie een grote rol speelt.

De verklaring voor de bedrijfsnaam is eigenlijk veel eenvoudiger dan menigeen denkt, want de bedrijfsnaam is ontleend aan de Amerikanen die al in de jaren ‘90 moeite hadden (en nog steeds zullen hebben) met het uitspreken van mijn voornaam. Omwille hiervan is gekozen voor KC. Zelfs ons logo heeft ook een herkenbare moderne vorm gekregen want dit is het “omgekeerde swoosh” teken (gebaseerd op het in 1971 ontworpen wereldberoemde logo voor Nike – de gevleugelde Griekse godin van de overwinning).

Uitstraling, beweging, gewoon doen en resultaat behalen zijn niet voor niets de inspirerende principes van KC.

Every business needs a case - KC international
Excellence is not a skill, it is an attitude !
Copyright KC MT Services 2023